Ayça Ayşin Turan Kimdir - Karagül Dizisi Ada Kimdir

Yayın Tarihi 16 Mayıs 2014 Cuma | 16:49

Fox TV'nin her hafta merakla beklenen dizisi Karagül oyuncularından Ada'nın kim olduğu ilgili bilgilendirme yazımıza başlıyoruz. Baş rollerinde Ece Uslu, Yavuz Bingöl ve Şerif Sezer gibi ünlü isimlerin bulunduğu Karagül dizisi, bu usta oyuncuların yanı sıra genç ve yetenekli oyunculara da ev sahipliği yapıyor. Onlar için bu bir basamak ve yetenekli oyuncularla aynı sahneyi paylaşıyor olmak her halde büyük bir şans olsa gerek..

İşte dizide Ada karakterine hayat veren kişinin gerçek adı Ayça Ayşin Turan. Peki ama kimdir bu Ayça Ayşin Turan. Kaç yaşındadır ve nerelidir? Gelin hep beraber bu yetenekli genç oyuncunun kim olduğuna bir bakalım.

Ayça Ayşin Turan Biyografi

Ayça Ayşin Turan 25 Ekim 1992 İstanbul doğumlu. Henüz 22 yaşında olan oyuncu, 45 kilo ve 1.67 metre boyunda. Halen bir üniversitede lisans eğitimine devam ediyor. İlk olarak Dinle Sevgili dizisi ile şöhreti yakalayan Ayça, rol aldığı dizilerde büyük beğeni toplamış ve teklifler arkası arkasına gelmiştir.

Ayça Ayşin Turan'ın daha önce rol aldığı diziler, Dinle Sevgili, Asi, Affedilmeyen, Sonbahar, Hayal ve Gerçek isimli dizilerdir. Son olarak Fox TV'de yayınlanan Karagül dizisinde boy gösteren genç oyuncuya başarılar diliyoruz.

Ayça Ayşin Turan Resimleri





Sosyal Medya :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Kardeş Site : Link | Link | Link
Copyright © 2014. Güncel Bilgiler - Tüm Hakları Saklıdır.