Metin Arolat 2014 Karavan Albümü

Yayın Tarihi 16 Mayıs 2014 Cuma | 11:00

Türk pop müziğinin başarılı sanatçılarından Metin Arolat, Poll Production etiketiyle çıkardığı single albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu. Karavan şarkısının sözleri Onur Özdemir ve Alper Narvan'a ait. Albümde Vay Vay Vayyy ve Karavan adlı iki şarkı bulunmasına rağmen, bu şarkılar değişik versiyonlarda bir kaç sefer söylenmiş.

Örneğin Karavan şarkısının, bir slow, bir normal ve bir de eller havaya versiyonu var. Eller havaya versiyonu yeni çıkmış bir stil mi onu ta anlayamadık ama sanıyoruz ki clublarda çalıp insanları eğlendirmesi açısından düşünülmüş.

Klip çalışmasını genellikle kendisi yapan sanatçı, bu kez geleneği bozmuş ve Nihat Odabaşı ile çalışmaya karar vermiş. Kilyos sahilleri ve Beyoğlu sokaklarında çekilen klipte seksen kişilik bir ekip görev almış.

Karavan şarkısının anlatmak istediği, gerçekten aşık olduğunuz bir insan için sokaklarda veya bir karavan içerisinde yaşamayı göze alır mıydınız? İşte bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişebilmekte. Eğlenceli atmosferi ve ilgi çekici sözleriyle bu albüm bir artıyı hak ediyor bizce. Metin Arolat'a yeni çıkardığı albümde başarılar diliyoruz.

Metin Arolat 2014 Karavan Albümü Şarkıları

Karavan > Söz - Müzik : Onur Özdemir ve Alper Narman
Vay Vay Vayy > Söz: Metin Arolat, Müzik: Nicolas Saade Nakhle

Karavan Slow Versiyon
Karavan Eller Havaya Versiyon
Vay Vay Vayy Slow Versiyon
Vay Vay Vayy Eller Havaya Versiyon

Sosyal Medya :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Kardeş Site : Link | Link | Link
Copyright © 2014. Güncel Bilgiler - Tüm Hakları Saklıdır.