Not Defteri Dizisi Selin Kimdir - Beste Kökdemir Kimdir

Yayın Tarihi 21 Mayıs 2014 Çarşamba | 15:48

Ekranların sevilen dizisi Not Defteri, her hafta izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yeni bölümleri, Çarşamba günleri Fox Tv'de yayınlanan dizinin çekimleri Beyoğlu Ticaret Lisesi'nde yapılıyor. Öğrenci ve öğretmen öykülerinin anlatıldığı dizi, izleyenler tarafından oldukça beğenildi.

Ufuk ve Egemen isimli iki karakterin kendi gruplarının lideri konumunda olması ve bu iki kişinin Selin adlı genç kıza aşık olması konu ediliyor. Selin ile Egemen sevgili iken, Ufuk Selin'e karşı bastıramadığı bir aşkı içinde beslemektedir.

Bugünkü yazımızda Egemen'in sevgilisi rolündeki Beste Kökdemir'i, bir diğer ifadeyle Selin'i tanıtmaya çalışacağız. Kimdir bu Selin, kaç yaşındadır, yazımızın devamında bilgi edinebilirsiniz.

Beste Kökdemir (Not Defteri Dizisi Oyuncusu Selin Kimdir?)

1993 yılında Sinop'ta dünyaya gelen Beste Kökdemir Fox TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Not Defteri'nde Selin karakterini canlandırmaktadır. Haliç Üniversitesi'nde Moda Tasarımı bölümünü kazanan Beste, bu sebeple Sinop'tan ayrılıp İstanbul'a gelmiş ve buraya yerleşmiştir. 

Kısa bir süre çeşitli ajanslarla görüşen Beste Kökdemir, Çıplak Gerçek adlı diziden teklif gelmesi ile çocukluğundan beri hayalini kurduğu oyunculuk sektörüne adım atmayı başarmıştır.

Yakın zamanda son bölümü yayınlanarak ekranlara veda eden Behsat Ç dizisinde de rol alan Beste Kökdemir, Not Defteri dizisinde Egemen'in sevgilisi rolünü üstlenmektedir. Rol gereği dizide Selin zengin bir ailenin kızı ancak para ile pek ilgisi olmayan bir karakterdir. 

Beste Kökdemir Resimleri




Sosyal Medya :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Kardeş Site : Link | Link | Link
Copyright © 2014. Güncel Bilgiler - Tüm Hakları Saklıdır.