Sinan Akçıl Tabi Tabi 2014 Albümü

Yayın Tarihi 15 Mayıs 2014 Perşembe | 11:47

Pop müziğin başarılı isimlerinden, beste yeteneği güçlü sanatçımız Sinan Akçıl, 4. stüdyo albümü Tabi Tabi ile müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Albümde yer alan Tabi Tabi şarkısını ilk kez Show TV ekranlarında seslendiren Akçıl, şarkının beğenildiğini görünce oldukça sevinmiştir, keza şarkı internet üzerinden tıklanma rekorları kırıyor.

Sinan Akçıl'ın DMC etiketiyle çıkardığı bu albümde 5 şarkı ile 3 remix bulunuyor. Albümdeki şarkıların tamamının sözleri sanatçının kendisine ait. Ayrıca 3 şarkının müzikleri de kendisine ait. Tabi Tabi şarkısının düzenlemesi ise herkesin yakından tanıdığı Ozan Doğulu imzası taşıyor.

Tabi Tabi şarkısı 13 mayıs günü dijital platformlarda ve internet üzerinde tanıtılır ve paylaşılırken albümün çıkış tarihi ise Akçıl'ın doğum günü olan 20 mayıs salı olarak belirlendi. Son bir not olarak Nihat Akçıl albümde sanat yönetmeni koltuğuna Nihat Odabaşı'yı oturtmuş ve birlikte çalışıyorlarmış.

Sinan Akçıl'ın 2014 yılı Tabi Tabi albümünde 4 adet şarkı bulunuyor. Şarkıların isimleri ve listesini aşağıda bulabilirsiniz.

İşte;
Sinan Akçıl 2014 Tabi Tabi Albümü Şarkıları 

001 - Tabi Tabi
002 - Güzel Kız
003 - Mavi Mavi
004 - Olsun Bakalım

Sosyal Medya :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Kardeş Site : Link | Link | Link
Copyright © 2014. Güncel Bilgiler - Tüm Hakları Saklıdır.