Ruhumuzun Aynası Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Yayın Tarihi 24 Mayıs 2014 Cumartesi | 17:02

Çok yakın bir zamanda Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Ruhumuzun Aynası dizisinin yapımcılığını Bando Film üstleniyor. Dizinin senaristi ise Zehra Çelenk. Yeni dizinin baş rollerinde yakından tanıdığımız Tuba Ünsal ve Filiz Ahmet var. Filiz Ahmet hatırlayacağınız gibi Muhteşem Yüzyıl'da Nigar Kalfa'yı canlandırıyordu. Ancak daha sonra diziden ayrılmıştı.

Ruhumuzun Aynası dizisinin sürpriz isimlerinden biri de Türk sinemasının duayeni, ünlü oyuncu Ayşen Gruda. Eğer her şey yolunda giderse dizinin Haziran ayının son haftasında yayında olacağını düşünüyoruz.

Yaz aylarında tüm televizyon kanallarının ardı ardına yeni dizi tanıtımları yapması ve bu dizilerin ilerleyen günlerde oldukça popüler olması, bazen onların kış aylarında da yayınlarına devam edebileceğinin göstergesi. Örnek olarak hatırladığımız kadarıyla Kavak Yelleri bir yaz dizisiydi ancak sonradan bir fenomen oldu ve uzun yıllar ekranlarda devam etti.

Ruhumuzun Aynası Dizisi Konusu Nedir?

30'lu yaşlarda bir genç kadın olan Elçin Aksoy'un hayatı yolunda giderken, 35. yaşına merhaba dediği gün kötü bir sürprizle karşılaşır. Onun için hayatın koşulları artık değişmiştir. Psikiyatrist olan Elçin, hayatının değişmesi ile birlikte Gülpare'nin mahallesinde bir klinik açar ve onu bir hayat sınavı beklemektedir.

Ruhumuzun Aynası Dizisi Oyuncu Kadrosu;

Tuba Ünsal > dizideki karakteri Elçin Aksoy
Filiz Ahmet > dizideki karakteri Gülpare
Ayşen Gruda
Suzan Aksoy
Engin Alkan
Özgürcan Çevik
Alpay Şayhan
Barış Yalçın

Dizinin detayları, oyuncu kadrosunda kim hangi rolde oynuyor tam olarak belli olduğu ve açıklandığı zaman bu sayfada güncelleme yapılacaktır.

Sosyal Medya :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Kardeş Site : Link | Link | Link
Copyright © 2014. Güncel Bilgiler - Tüm Hakları Saklıdır.