Çılgın Dershane Cenker Kimdir Boğaç Aksoy

Yayın Tarihi 11 Temmuz 2014 Cuma | 15:28

3 ayrı film olarak sinemada izleyicinin büyük beğenisini toplayan Çılgın Dershane serisi yakaladığı başarılardan sonra dizi haline getirilerek Show TV ekranlarında yayınlanmaya başladı. Bu yeni yapım da izleyiciden tam not alarak, beğenilen yapımlar arasındaki yerini şimdiden aldı.

Yaz ayları boyunca ekranlarda olması planlanan Çılgın Dershane Üniversitede, belki de önümüzdeki kış sezonunda da yayınlanmaya devam edecek. Bunu, dizinin ilerleyen günlerde yakalayacağı başarı ile mümkün olacağını biliyoruz.

Yazımızın devamında, baş rollerinde, oldukça genç ve başarılı isimleri barındıran Çılgın Derhane Üniversite dizisinde favori isimlerden biri haline gelen ve Cenker karakterini canlandıran, asıl ismi Boğaç Aksoy olan yakışıklı oyuncu kimdir, kaç yaşındadır, boyu ve kilosu nedir, daha önce hangi dizilerde rol almıştır ve benzeri bilgileri sizlerle paylaşacağız. Ancak bundan önce Çılgın Dershane Üniversite dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor, oyuncuların gerçek isimleri nelerdir ve dizinin konusu hakkında bilgi edinmek isterseniz BURADAN ilgili yazıya ulaşabilir ve bir göz atabilirsiniz.

Boğaç Aksoy Kimdir;

7 Şubat 1989 tarihi doğumlu olan ve Çılgın dershane Üniversitede dizisinde Cenker adlı karaktere hayat veren Boğaç Aksoy, 2012 yılında düzenlenen Best Model Türkiye yarışmasında üçüncü olarak Avrupa'da ülkemizi temsil etmiş ve orada en iyi model seçilmiştir. 

Kariyerine oyunculuk yaparak devam etmek isteyen Boğaç Aksoy, yakışıklılığı ile genç kızların dikkatini çekmeyi başarmış ve kendine has bir hayran kitlesi oluşturmuştur. Dizinin en çok beğenilen isimlerinden biri haline gelen Boğaç Aksoy, oyunculuk eğitimi alıyor olmasının yanı sıra, Kayahan'ın Mevsim Hala Sen adlı şarkısının klibinde de rol almıştır. Ayrıca Takıntı isimli bir kısa filmde de oyunculuk yapan Boğaç Aksoy'a yeni başladığı kariyerinde başarılar diliyoruz
.
Boğaç Aksoy Resimleri;





Sosyal Medya :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Kardeş Site : Link | Link | Link
Copyright © 2014. Güncel Bilgiler - Tüm Hakları Saklıdır.