Çılgın Dershane Üniversitede Yayından Kaldırıldı mı?

Yayın Tarihi 11 Temmuz 2014 Cuma | 16:07


Çılgın Dershane Üniversitede dizisi yayından kaldırıldı mı?, Çılgın Dershane bitti mi? Çılgın Dershane Üniversitede 5. Bölümü yayınlanacak mı? Çılgın Dershane Üniversitede dizisinin yapımcısı konu ile ilgili ne dedi, Çılgın Dershane Üniversitede neden kaldırıldı? Çılgın Dershane neden bitti, Çılgın Dershane yeni kanalı gibi soruların cevaplarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Show Tv'de son olarak 4. bölümü yayınlanan ve günümüze kadar ilgiyle izlenen Çılgın Dershane Üniversitede dizisi, son zamanlarda yaşadığı reyting düşüşü ve TMSF'nin Show Tv'ye el koyması sonucu yayından kaldırıldı.

Dizinin yapımcısı Aksoy Yapım Şirketi'nin sahibi Faruk Aksoy üzücü haberi Twitter üzerinden duyurdu ve diziyi takip edenleri epeyce üzdü. Aksoy twitterdan tam olarak şu ifadeleri kullandı..

"SHOW TV’ye TMSF’nin haksızca el koyması sonucu bir buçuk aydır süren belirsizlik nedeniyle ÇILGIN DERSANE yayınına üzülerek son verdik. Dizimizi severek izleyen herkesten özür dileriz. Inşallah başka bir kanalda buluşuruz."

Baş rollerinde Paşhan Yılmazel, Duygu Çetinkaya, Okan Karacan ve Mustafa Topaloğlu'nun yer aldığı Çılgın Dershane Üniversitede, 8 Haziran Pazar günü yayın hayatına başlamıştı. Ekranlara 4. bölüm sonunda erken veda eden dizi, televizyon tarihinin en kısa süre yayında kalan dizileri arasına girdi.

Sosyal Medya :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Kardeş Site : Link | Link | Link
Copyright © 2014. Güncel Bilgiler - Tüm Hakları Saklıdır.