Diğer Yarım Tarık Kimdir Yamaç Telli

Yayın Tarihi 11 Temmuz 2014 Cuma | 16:45

NTC Medya yapımcılığında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Diğer Yarım dizisi, ilk bölümünden itibaren ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Kaliteli yapımlara imza atan ATV, Diğer Yarım dizisi ile de yaz aylarını doldurmuş gibi gözüküyor.

Orhan Kılıç ve İpek Tuzcuoğlu'nun baş rollerini paylaştığı dizi, aile kavramı üzerine kurulu bir dizi olması sebebiyle geniş kitlelere ulaşmış durumda. Dizide boşanmış ancak ikiz kız çocuk sahibi olan bir çiftin yıllar sonra kızları sayesinde yeniden birleşme umutlarının, izleyiciye aktarıldığı bir yap

Konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine toplayan dizi, bakalım ilk bölümleriyle yakaladığı başarıyı önümüzdeki günlerde de devam ettirebilecek mi?

Bugün sizlere Diğer Yarım dizisinde Tarık isimli karakteri canlandıran gerçek ismi Yamaç Telli olan yakışıklı oyuncu kimdir, kaç yaşındadır, daha önce hangi dizilerde oynamıştır, boyu kilosu ve benzeri bilgileri aktarmaya çalışacağız. Ancak öncesinde Diğer Yarım dizisi oyuncu kadrosunu ve konusunu incelemek isterseniz, ilgli yazıya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Yamaç Telli Kimdir?

Diğer Yarım dizisinde Tarık adlı karakteri canlandıran Yamaç Telli, 9 Şubat 1988 İstanbul doğumlu genç bir oyuncudur. Daha önceleri müzik ile uğraşan Yamaç Telli, 4 yaşında piyano eğitimi almıştır. 2001 yılında Moldova'da yapılan gençlik festivalinde 2. olarak bir başarı yakalayan Telli, 51 Promil adlı müzik grubunda hem vokalist hem de gitarist olarak görev almıştır. Daha sonra Mars isimli yeni bir müzik grubu kuran Yamaç Telli, uzun bir süre bu grup ile müzik çalışmalarını devam ettirmiştir.

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Bölümü'nden mezun olan Yamaç Telli, kariyerine oyuncu olarak devam etme kararı almış ve Behzat Ç dizisinde rol almıştır. Behzat Ç'nin sona ermesiyle 2013 yılında Bir Aşk Hikayesi adlı dizide oyunculuk yapan Telli, son olarak Diğer Yarım dizisinde Tarık karakteri ile karşımıza çıkmıştır.

Yamaç Telli Rol Aldığı Yapımlar;

2010 - Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi > canlandırdığı karakter > Savaş
2013 - Bir Aşk Hikayesi > canlandırdığı karakter > Tolga
2014 - Diğer Yarım > canlandırdığı karakter > Tarık

Yamaç Telli Resimleri;





Sosyal Medya :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Kardeş Site : Link | Link | Link
Copyright © 2014. Güncel Bilgiler - Tüm Hakları Saklıdır.