Filinta Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Yayın Tarihi 10 Temmuz 2014 Perşembe | 15:08

TRT ekranlarında çok yakında gösterime girecek olan Filinta dizisinin tanıtım reklamları, kanalda sıkça yayınlanmaya başladı. Bugünkü yazımızda Filinta dizisi oyuncuları kimler, Filinta dizisi ne zaman başlıyor, hangi oyuncular oynuyor gibi sorulara yanıtlar vermeye çalışacağız.

Bir Osmanlı Polisiyesi adı ile tanıtımı yapılan dizi için, Osmanlı’nın Sherlock Holmes'u yorumları yapılmaya başlandı. Eylül ayı içerisinde yayına girmesi planlanan dizinin yapımcılığını Es Film üstlenirken, yönetmen koltuğunda Altuğ Küçük oturuyor.

Görselliğin yoğun bir şekilde izleyiciye aktarılacağı dizi, Filinta Mustafa lakaplı ana karakterin karşılaştığı gizemli ve ilginç olayları çözme girişimleri etrafında dönüyor.

Filinta Dizisi Oyuncu Kadrosu;

Trt 1 ekranlarında yayınlanacak olan Filinta dizisinin oyuncu kadrosu henüz açıklanmadığı için, biz de bu bilgileri sizlerle paylaşamıyoruz. Ancak kadro açıklandığında bu yazıyı güncelleyerek, sizleri bilgilendireceğiz.

Filinta Dizisi Konusu;

Filinta Mustafa adlı ana karakterin, Osmanlı dönemlerinde geçen olayları irdeleyerek, suçluları bulması, gizemi çözmesi ve zekasını ustaca kullanması konu ediliyor.

Filinta Dizisi Fragmanı;






Sosyal Medya :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Kardeş Site : Link | Link | Link
Copyright © 2014. Güncel Bilgiler - Tüm Hakları Saklıdır.