Kiraz Mevsimi İlker Kimdir Serkan Börekyemez

Yayın Tarihi 10 Temmuz 2014 Perşembe | 14:41

Fox TV'de yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümlerinden itibaren, hatırı sayılır bir izlenme rakamına ulaşan Kiraz Mevsimi dizisi, dinamik ve kaliteli oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

Aile yaşamı ve mahalle kültürü üzerine kurulu dizininin oyuncu kadrosunda Kavak Yelleri dizisinden tanıdığımız Dağhan Külegeç ve Medcezir dizisinden tanıdığımız Özge Gürel oynuyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve konusuyla ilgili daha önce yayınladığımız yazıyı okumak isterseniz BURADAN ilgili bağlantıya ulaşabilirsiniz.

Serkan Çayoğlu, Nilperi Şahinkaya ve Serkan Börekyemez gibi isimleri de kadrosunda barındıran Kiraz Mevsimi dizisi, Fox TV'nin beğenilen yapımları arasına girmeyi başardı.

Bu yazının devamında Kiraz Mevsimi dizisinde İlker Korkmaz karakterine hayat veren Serkan Börekyemez kimdir, kaç yaşındadır, boyu, kilosu ve daha önce hangi dizilerde oynadığı gibi bilgileri sizlere aktarmaya çalışacağız.

Serkan Börekyemez Kimdir?

Kiraz Mevsimi dizisinde İlker Korkmaz adlı karakteri canlandıran Serkan Börekyemez, 28 Mayıs 1985 doğumludur. 1.88 metre boyunda ve 88 kilogram ağırlığında olan Serkan Börekyemez, Müjdat Gezen Sanat Merkesi Konservatuarı Bölümü mezunudur.

Kocaeli Şehir Tiyatroları'nda oyunculuk kariyerine ilk adımını atan Serkan Börekyemez, Midas'ın Kulakları ve Ay Işığında Şamata gibi oyunlarda rol almıştır. Kanal D ekralarına gösterime giren Paşa Gönlüm adlı dizi ile ilk televizyon deneyimi yalayan genç oyuncu hemen arkasından gösterdiği performans ile Kiraz Mevsimi dizisinden teklif almıştır.

Dizide kendisinden 8 yaş büyük olan Sibel'in eşi rolünde izlediğimiz İlker, Sibel çok zengin olduğu için onunla evlenmeyi kabul etmiştir. Sibel'in parasını istediği gibi kullanan İlker, aynı zamanda oldukça çapkın bir kişidir. Zaman içerisinde karısına birkaç kez yakalanmış, çapkınlıkları dillere destan olmuştur. Her seferinde karısını mutlaka ikna eden İlker, Ayaz ve Mete'nin en yakın arkadaşıdır.

Serkan Börekyemez Resimleri;



Sosyal Medya :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Kardeş Site : Link | Link | Link
Copyright © 2014. Güncel Bilgiler - Tüm Hakları Saklıdır.