Kocamın Ailesi Miray Kimdir Seray Kaya

Yayın Tarihi 17 Temmuz 2014 Perşembe | 14:07

Yaz aylarının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde Fox Tv'de yayınlanarak büyük beğeni toplayan Kocamın Ailesi dizisi, her hafta büyük bir merakla beklenir oldu.

Baş rollerinde Yeşim Salkım, Gökhan Alkan ve Selen Seyven'in rol aldığı dizinin yapımcılığını Mia Yapım Şirketi üstleniyor.

Oyuncu kadrosu ve akıcı konusu ile dikkatleri üzerine toplayan dizinin çekimleri Kandilli'de devam ederken, yayınlanan her bölüm beğenilerek izleniyor. Kocamın Ailesi dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgili daha önce sitemizde bir tanıtım yazısı yayınlamıştık. İlgili yazıyı okumak isterseniz BURADAN ulaşabilirsiniz.

Bugünkü yazımızın devamında Kocamın Ailesi dizisinde Miray isili karaktere hayat veren Seray Kaya kimdir, kaç yaşındadır, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler nelerdir gibi bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Seray Kaya Kimdir?

Kocamın Ailesi dizisinde Miray adlı karakteri başarılı bir şekilde canlandıran Seray Kaya, 4 Şubat 1991 yılında İstanbul'da doğmuştur. Sadri Alışık Kültür Akademisi'nde oyunculuk dersleri alan Kaya, küçük yaşına rağmen dizide gösterdiği performans ile adından söz ettirmiştir.

Huzur Sokağı adlı dizide canlandırdığı Rezzan karakteri ile oyunculuk hayatına adımını atan Seray Kaya sürekli kendisini geliştirmekte ve popüler dizilerde yavaş yavaş rol almaya başlamaktadır.

1.65 etre boyunda ve 53 kilogram ağırlığında olan genç oyuncu, son olarak Kocamın Ailesi dizisinde Miray adlı karakteri canlandırmaktadır.

Seray Kaya Resimleri;



Sosyal Medya :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Kardeş Site : Link | Link | Link
Copyright © 2014. Güncel Bilgiler - Tüm Hakları Saklıdır.