Home » , , , , , , , , , , , , » ÜNLÜLERİN GAZZE İÇİN ATTIKLARI TWEETLER - ÜNLÜLER GAZZE İÇİN NELER DEDİ

ÜNLÜLERİN GAZZE İÇİN ATTIKLARI TWEETLER - ÜNLÜLER GAZZE İÇİN NELER DEDİ

Yayın Tarihi 18 Temmuz 2014 Cuma | 12:33

ÜNLÜLERİN GAZZE TWEETLERİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Tüm dünyanın gözü kulağı Filistin'e çevrilmiş durumunda. Tüm dünya ülkeleri tarafından şiddetle kınanan ve tepkiler alan İsrail dur durak bilmeden zulme devam etmektedir. İsrail operasyonunun 11. gününe girerken Gazze de ölenlerin sayısı gittikçe artıyor. Gazze de yaşamını yitiren çocukların resimleri sosyal paylaşım sitelerinden paylaşılıyor ve herkes israil'e karşı öfkesini bir şekilde belirtiyorlar.

Türkiye'den ve tüm dünyadan İsrail için öfke dolu mesajlar gönderiliyor ve spor camiası, sanatçılar, siyasetçiler, oyuncular gibi herkes İsrail için yazdıkları ve attıkları tweetler ile tepkisini gösteriyorlar. İsrail için mesaj tweet atan sanatçıların arasında olan Bergüzar Korel yazdığı yazı ile oldukça beğeni toplamıştır.

Bergüzar Korel gibi diğer tüm ünlüler de israil için tweetler atarak tepkilerini gösterdiler. Yazımızın devamında Bergüzar Korel'in Filistin için yazdığı yazıyı ve diğer tüm ünlülerin attıkları tweetleri bulabilirsiniz.

Ünlülerin Gaze Hakkında Attıkları Tweetler


İşte Bergüzar Korel'in Filistin İçin Paylaştığı Yazı
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Gazze'deki İsrail saldırısını kınayan Bergüzar Korel, takipçilerinden kimseye hakaret etmemeleri ricasında da bulundu ve şöyle bir açıklama yaptı;

"Buraya fotoğraf koyup bir paragraf yazarak ne kadar duyarlı olduğumuzu gösterince rahatlayacak insanlar için değil bu satırlarım...Herkes hayatına devam ediyor,haftaya bugün yine herkes hayatından fotoğraflar paylaşmaya devam edecek,hayatını yaşamaya devam ettiği gibi..Beni buradan takip eden,seven sevmeyen 54.000 insandan tek bir ricam var..Şu dönemde insanlara "sen neden duyarsızsın, neden birşey paylaşmıyorsun" deyip,hakaret etmek yerine,yürekten,gerçekten,kapalı kapılar ardında,kimseye şov yapmadan dua edin..

Hiçbir görüş, hiçbir inanç ölen bebeklere kalbi acımayacak kadar taşlaşmış değil.Tepkinizi elbette dile getirin..Ama burada kimseye baskı yapmayın..Biz eskiden böyle değildik..Çok daha hoşgörülü,sevgi doluyduk..Nefretten,öfkeden bir şey geçmiyor elimize..Günah da sevap da Allah ile kul arasında..Hepimiz ölen canlara,günahsız çocukların canını alanlara lanet yağdırıyoruz..Hepimiz BİR'iz..Şurada kırdığınız kalp,ettiğiniz küfür keşke orada yanan canlara merhem olsa..Ama olmuyor.. Kalpten,bu vahşetin durması ve çocuk kanıyla beslenen canilerin en kısa zamanda bu kıyımı durdurmaları için DUA EDELİM.."


Ünlülerin Gazze Tweetleri 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Burcu Kara : Özgürlükleri elinden alınmış, korku ve tehdit içinde yaşayan herkesin Allah yardımcısı olsun.

Atilla Taş : Filistinlilere İsrailden sonra en büyük zararı Hamas veriyor.

Selçuk Şahin : Bebeklerin, çocukların üzerlerine bomba yağdıranlar insan olamaz. yazıktır, günahtır ayıptır.

Büşra Pekin : Gazzede olanları uzaktan görmek bize bu kadar acı veriyorken, o insanlar bunları tam şuanda yaşıyorlar onu naapıcaz. 

Tuncay Özkan : Savaşa karşı olmak insallık ödevidir.

Ertem Şener : Bir Hamza, bir Halid bin velid, bir Hz. Ömer çıkacaktır. Bu firavun torunlarının karşısına elbet bir Musa çıkacaktır.

Ezgi Mola : Bu acımasız insanlık dramında büyükbaşlar yüzünden, olan çocuklar ve kadınlara oluyor yine. Allah yardımcıları olsun...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Mustafa Sandal : Dualarımız Gazzedeki kardeşlerimize, savaşa hayır, Allah yar ve yardımcıları olsun. Çocuklar ağlamasın...

Berna Laçin : Gazede katliam var ve tüm düna seyrediyor.

Demet Akalın : Bu mübarek gecede tüm dualar gazze için umarım en kısa zamanda bu katliama birileri dur der hakikatten yeter... 

Gülben Ergen : İsrail'i durduramıyor mu dünya...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Esra Erol : Gazzede katliam var o kadar acisiz ki seyirci kalmaktan başka bişey yapamıyoruz.

Ömür Gedik : İnsanoğlunu bu yüzden hiç sevmiyorum. Masumları hırsı uğruna öldürebildiği için..



ünlülerin gazze için yazdıkları, ünlüler gazze için neler dedi, gazze için atılan tweetler, israili kınayanlar, israil için atılan mesajlar, israile tepki tweeti, ünlüler ve tweetleri, ünlülerin ağzından gazze tweeti, gazze için hangi ümlü ne dedi,bergüzar korelin gazze için yazdığı anlamlı yazı, gazze için yapılan yorumlar, israil için yapılan yorum ve kınamalar, hangi ünlü gazze için tweet attı, ünlülerin gazze tivitleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Sosyal Medya :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Kardeş Site : Link | Link | Link
Copyright © 2014. Güncel Bilgiler - Tüm Hakları Saklıdır.