Home » , , , , , , , , , , , , » SSK HİZMET DÖKÜMÜ ALMAK - TC NO İLE SSK HİZMET DÖKÜMÜ ALMAK

SSK HİZMET DÖKÜMÜ ALMAK - TC NO İLE SSK HİZMET DÖKÜMÜ ALMAK

Yayın Tarihi 18 Temmuz 2014 Cuma | 06:21

SSK HİZMET DÖKÜMÜ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Tüm çalışanların sık sık kontrol ve bilgi amaçlı öğrenmek istedikleri şeylerin başında SSK Hizmet Dökümü geliyor. SSK Hizmet Dökümüne bakmak isteyenler uzun uğraşlar sonucunda bu sayfalara ulaşarak bilgilerine bakabiliyorlardı. e-devlet şifresi uygulamasının getirilmesi ile kişiler tüm bilgilerine bir şifre ile ulaşarak devlet dairelerine gitmeden işlemlerini yapmaktadırlar. 

E-Devlet şifresini PTT den 2 TL karşılığında alarak sisteme internet üzerinden girerek tüm bilgilerine ve öğrenmek istedikleri her şeye buradan ulaşabiliyorlar. Fakat ssk hizmet dökümü almak yada ssk gün sayısına bakmak isteyenlerin veya ne zaman emekli olabilirim gibi konuları e-devlet internet sitesinde zor bulmaktadırlar. SSK hizmet dökümü almak isteyenler e-devlet şifresi olmadan da ssk prim gün sayılarını ve ssk hizmet dökümü listesine kolaylıkla ulaşabilmekteler. Sizlere bu yazımızda e-devlet şifresi olmayanların ve ssk hizmet dökümü almak isteyenlerin kimlik numarası ile girerek kolayla ulaşabilecekleri bir bağlantı paylaşacağız.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

TC NO İLE SSK HİZMET DÖKÜMÜ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ>>>


Yukarıdaki linke tıklayarak açılan pencerede, TC bölümünü seçerek önünüze gelecek ekranda TC kimlik numaranızı, nüfusa kayıtlı olduğunuz ili, cilt numarası ve sayfada verilen güvenlik kodunu girerek SSK dökümü ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.



ssk dökümü alma, ssk gün sayısı dökümü, ssk hizmet dökümü almak, ssk hizmet dökümü nasıl alınır, ssk hizmet dökümü nereden alınır, 4A hizmet dökümü almak, 4B hizmet dökümü, 4C hizmet dökümü, sigorta dökümü almak, sigorta gün sayısı öğrenme, tc ilke sigorta dökümü almak, kimlik numarası ile ssk hizmet dökümü almak, tc kimlik no ile ssk hizmet dökümü alma, ssk. hizmet dökümü nasıl nereden alınır, sigortam yatıyormu yatmıyormu nasıl kontrol edilir, sigorta prim gün sayısı nasıl öğrenilir, hizmet dökümü alma, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Sosyal Medya :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Kardeş Site : Link | Link | Link
Copyright © 2014. Güncel Bilgiler - Tüm Hakları Saklıdır.